Referenties

Ik had al heel lang last van spierklachten in mijn benen en nachtelijke krampen in mijn kuiten. Na een aantal behandelingen bij Jolanda voelen mijn benen rustiger aan en de nachtelijke kramp komt nog maar zelden voor. Jolanda werkt met overtuiging en met vertrouwen in hetgeen ze doet. Dit op een rustige en betrokken manier met een goede afstemming op- en aansluiting bij mij. Ook humor en relativeringsvermogen maken onderdeel uit van haar omgang met mij. Ik kan Jolanda van harte aanbevelen!

Joan

Ik ben naar Jolanda toe gegaan voor een behandeling van mijn rug. Ik kon niet meer lopen van de pijn. De behandelingen duurden lang, maar waren heerlijk! Het voelde alsof er rust in mijn lijf kwam. Alle wervels kregen één voor één energie. Na afloop voelde ik me telkens een stuk vrijer in mijn bewegingen, alsof alles soepeler was geworden. Ik voelde minder pijn. Nu ben ik zelfs van de rugklachten af. Ik kan weer lopen, zitten en dansen en voel me weer een vrij mens. Dank je wel lieve Jolanda!

Sonja

Nadat ik twee keer hard op mijn stuitje was gevallen, had ik enorme pijn. Met name bij het zitten. Die pijn bleef ik maandenlang houden. Jolanda bood aan mij een keer te behandelen. Ik liep al zo lang met klachten, dat het voor mij de moeite waard was om een keer te proberen. Ik reageerde bijzonder heftig op de behandeling: werd duizelig en misselijk en kon niet blijven staan. Na iedere behandeling nam de pijn een beetje af en werd mijn reactie op de therapie minder heftig. Nu ben ik pijnvrij. Jolanda heeft mij heel erg geholpen.

Winnifred

Begin 2017 hebben we een start gemaakt met het preventief behandelen van hooikoorts met Regenesis. Elke maand gaf Jolanda mij een uitgebreide allergiebehandeling. Eind mei, begin juni ben ik er altijd zeker van dat er een hooikoortsperiode aan komt. En tot mijn grote opluchting heb ik dit seizoen zo goed als geen hinder van hooikoorts gehad. Veel dank Jolanda!

Wim