Over Mij

 

 20180314 231644  

Een paar jaar geleden zat ik niet lekker in mijn vel. Ik ben hulp gaan zoeken in de alternatieve geneeskunde en kwam in aanraking met bioresonantiebehandeling. Daardoor ontdekte ik dat mijn lichamelijke klachten een gevolg waren van dingen in mijn leven die niet lekker liepen. Uiteindelijk bleken heel veel van mijn lichamelijke klachten stress gerelateerd. 

Daar raakte ik ontzettend door geïntrigeerd. Voorheen nam ik als ik hoofdpijn had gewoon een pilletje in. Maar ik vroeg me nooit af waaróm ik last had van hoofdpijn. Vanaf dat moment ben ik anders naar mijn lichamelijke klachten gaan kijken.

Na deze evaring besefte ik: er is vast nog veel meer te halen in het alternatieve circuit. Ik maakte kennis met Reiki, de berg energie die na mijn reiki inwijdingen vrij kwam voelde ongelooflijk, en dat heeft me enorm geholpen bij mijn andere opleidingen. Via quantumtherapie kwam ik uiteindelijk terecht bij Regenesis. Sindsdien zit ik lekkerder in mijn vel en voel ik me lichter en luchtiger.

Hoewel Regenesis een alternatieve behandeling is, is het allesbehalve zweverig. Met praktisch handelen zie je dat klachten zichzelf gaan oplossen. In kleine stapjes, maar het resultaat is geweldig. Dat ik nu andere mensen hiermee mag helpen, daar word ik heel blij van.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME | Documentation